Afsluiting stage Niels Vermeulen

By 26 februari 2019Geen categorie

Stageperiode

Tijdens mijn stageperiode bij dWise Computers heb ik nieuwe mensen leren kennen, nieuwe producten ontdekt en verschillende manieren van werken ervaren. Vaardigheden zoals het installeren, assembleren en repareren van onder andere desktops en laptops heb ik verder ontwikkeld. Enkele inzichten uit mijn stageperiode:

  • Bij nieuwe producten is het van belang om aan het nut van bijvoorbeeld een SSD of de snelheid van een processor te denken.
  • Ik heb tevens nieuwe software ontdekt zoals HD Tune, Malwarebytes, CCleaner en TreeSize.

Het einde van mijn stageperiode

Het einde van mijn stage bij dWise Computers nadert helaas, persoonlijk vind ik dit ontzettend jammer aangezien ik het heel erg naar mijn zin heb gehad. Bij dWise Computers word je direct goed opgevangen en betrokken bij het team. Zodra mijn stage afgelopen is ga ik weer fulltime naar school om mijzelf optimaal te kunnen voorbereiden op de komende examens.

Ik wil iedereen bij dWise hartelijk bedanken voor de fijne sfeer en samenwerking. En wie weet tot ziens!