Contact met dWise Computers

Vaak op locatie

Wij zijn veel onderweg en in gesprek met klanten. Daarom is het voor ons handig als vragen centraal per mail binnenkomen. Dan kan de eerste die tijd heeft helpen. Via de telefoon zullen we direct helpen als we tijd hebben, anders zal intern een notitie gemaakt worden, zodat we dat zo snel mogelijk doen. Mobiel is direct, maar ook vluchtig. Mail ons als dat kan. Bezoek is bij voorkeur op afspraak.

Checklist

Een paar punten om te helpen en vragen duidelijk te krijgen.
  1. Zit je op een plek met meerdere computers, controleer dan ook of andere computers hetzelfde probleem hebben.
  2. Schrijf foutmeldingen op of maak een screenshot.
  3. Reproduceerbaarheid is belangrijk, schrijf eventuele stappen op die vooraf gaan aan een fout.
  4. Uit- en aanzetten helpt nog steeds vaak.

Contactschema

Het liefst hebben we een mailtje naar computers@dwise.nl.
Als je wilt bellen, bel ons dan op ons algemene nummer 073 543 2496.
Bezoeken en het afgeven en ophalen van computers kan op afspraak.

  • Schijndel: Hoofdstraat 43
  • Sint-Oedenrode: Kofferen 23

Het laatste nieuws direct in je mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen, teamuitjes, gevaarlijke virussen, ons blog en leuke projecten? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

De mensen bij dWise Computers

Dave van Zon

Dave van Zon

Systeembeheer

  

Aaron van Weert

Aaron van Weert

Systeembeheer

  

Wilma Kuijs

Wilma van Dinther

Support

  

Miranda Kerkhof

Miranda Kerkhof

Procesmanagement

  

Willem Wouters

Willem Wouters

Accountmanagement

  

dWise Computers in Schijndel

Zakencentrum de Bank

Zakencentrum de Bank is een bedrijvenverzamelgebouw in het centrum van Schijndel. Het is het oude kantoor van de Rabobank, waar de Rabobank zelf nu nog een gedeelte van huurt als servicepunt. Met dWise Computers huren we een mooi ruim kantoor met werkbank op de bovenverdieping.

Afgeven & ophalen bij de receptie

Bij binnenkomst word je ontvangen aan de receptie. Wij proberen ervoor te zorgen dat degene aan de balie weet van het afgeven en ophalen van apparatuur. Anders zullen ze je daar de weg wijzen naar ons kantoor of iemand van ons even erbij halen.

Ruime parkeergelegenheid

Naast het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. De parkeerplaats valt onder de blauwe zone, vergeet je parkeerschijf dus niet. Voor langere bezoeken is er achter het gebouw nog een parkeerplaats op eigen terrein.

Hoofdstraat 43 in Schijndel

dWise Computers in Sint-Oedenrode

Kantoor bij Van den Berk

Zes bedrijven houden kantoor in het pand van van den Berk Assurantiën. Aan de Kofferen, op de rand van het centrum van Sint Oedenrode. We zijn erg blij dat we hier ook een plek mogen hebben.

Afgeven & ophalen aan de balie

Bij binnenkomst word je ontvangen aan de receptie. Wij proberen ervoor te zorgen dat degene aan de balie weet van het afgeven en ophalen van apparatuur. Zorg er altijd voor dat we je naam en telefoonnummer hebben.

Grote parkeerplaats

Schuin tegenover ons kantoor is een ruime parkeerplaats voor bezoekers. Let wel op dat je je parkeerschijf niet vergeet, de parkeerplaats valt namelijk onder de blauwe zone.

Kofferen 23 in Sint-Oedenrode

Werkgebied van dWise Computers

Zakelijke dienstverlening

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van tien kilometer rondom Schijndel. Als het gaat om tweedelijns ondersteuning van systeembeheer, oftewel ondersteuning van de eigen systeembeheerder(s) en consultancy, houden wij een straal van twintig kilometer rond Schijndel en Sint Oedenrode aan als werkgebied.

Werkgebied

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden aan als werkgebied. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Boskant, Nijnsel, Eerde en Veghel.

Klantverdeling

Schijndel

40%

Sint Oedenrode

28%

Richting Veghel

7%

Richting Boxtel

3%

Richting Den Bosch

9%

Richting Eindhoven

11%

"Bij een spam-mail van de Rabobank toch de link willen openen. Gelukkig hebben de heren (en dames) van dWise de antivirus dusdanig onder controle dat deze direct werd geblokt. Hierna toch nog alles even laten controleren maar er werd geen schade aangericht. Dan weet je weer waarom we bij dWise zitten."

Sizework

"In welk bedrijf dan ook wil je het liefste zo snel en efficiënt mogelijk aan de slag met creativiteit in je werk, en zo min mogelijk belemmerd worden door technische problemen en vraagstukken. Met dWise computers als partner hebben we een fijne samenwerking om drempels en uitdagingen op passende wijze zo snel en goed mogelijk uit de weg te gaan."

Paaspop Events