dWise hulp op afstand

Snel geholpen

Door je computer op afstand over te kunnen nemen en met je mee te kijken naar problemen of instellingen zijn we in staat snel van dienst te zijn. Het scheelt een bezoek aan kantoor of huis en je kunt snel weer verder.

Programma

Om te kunnen helpen op afstand is het nodig om een programma te installeren. Je kunt dan ons de computer over laten nemen door ons een code te geven die het programma laat zien. Daarmee geef je toestemming verbinding te maken. Zolang de verbinding er is, zie je een icoontje in je taakbalk om je daar op te wijzen.

Downloaden

Klik hieronder om Hulp op afstand te downloaden

"Wij zijn 2 gepensioneerde personen. Hebben in ons arbeidzame leven weinig met computers e.d. te maken gehad. Toch willen wij op de hoogte blijven van de communicatieve mogelijkheden van de moderne tijd.
Als wij daar vragen of problemen mee hebben dan doen wij een beroep op dWise. Zij staan ons met raad en daad bij en zijn altijd zeer behulpzaam. Zij maken het voor ons mogelijk om bij te blijven."

Familie N. van Dijk

"Maak al jarenlang gebruik van de diensten van dWise en ben super tevreden over hun dienstverlening. Bij een storing wordt je direct en vakkundig geholpen!"

Jos van Kasteren