Netwerkbeheer

Thuisnetwerken

Als je een router in huis hebt, met je thuiskantoor gebruik maakt van een printer of mappen deelt met anderen, maak je gebruik van een netwerk. Maar wat zijn nu de mogelijkheden van zo’n netwerk? Hoe kun je er optimaal gebruik van maken? Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden van je netwerk. Uiteraard moet een netwerk veilig zijn, zeker wanneer het gaat om een netwerk met een draadloze verbinding. Door onze jarenlange ervaring met computernetwerken voor zowel particulier als zakelijk gebruik, kunnen wij je netwerk helemaal naar wens inrichten. Veilig en functioneel.

Uiteraard kunnen wij ook een nieuw netwerk voor je aanleggen, draadloos of bedraad. Wat je voorkeur ook is, wij zorgen voor een optimaal functionerend netwerk, met een goede beveiliging en volledig afgestemd op je wensen.

Bedrijfsnetwerken

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken. Door de jaren heen hebben we dan ook een gedegen werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je binnen korte tijd en zonder rompslomp kunt overstappen naar een professionele(re) werkomgeving. Wil je een nieuw netwerk opzetten, een migratie realiseren van een verouderde server of wil je alleen beter gebruik maken van de functionaliteiten van je netwerk? Wij hebben een uitgebreide expertise op al deze gebieden en zijn je graag van dienst.

Diensten

dWise Computers
Instagram
dWise Computers
LinkedIn
dWise Computers
Facebook
dWise Computers
Twitter
dWise Computers
Pinterest

Team

DaveAaronStef

Werkgebied van dWise Computers

Om de kwaliteit van onze service te kunnen waarborgen, bieden wij systeembeheer aan in een straal van 10 kilometer rondom Schijndel en Sint-Oedenrode.

Grofweg wordt ons werkgebied dus omsloten door Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Veghel en Uden. Uitzonderingen kunnen altijd, zolang je er rekening mee houdt dat het voor ons lastiger wordt om snel langs te komen.

Om de plaatsen maar even bij naam te noemen: wij leveren ondersteuning voor bedrijven in Schijndel, Wijbosch, Gemonde, Boxtel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk, Dinther, Sint Oedenrode, Olland, Boskant, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Liempde, Eerde, Veghel en Zijtaart.

dWise Computers Werkgebied