Efficiënt werken

By 16 oktober 2018Blog, Nieuws

We voeren werkzaamheden graag efficiënt uit. Ofwel, we behalen graag een goed resultaat zonder daar onnodige uren, inspanningen of kosten aan te spenderen. Tot onze werkzaamheden behoren onder meer probleemoplossing, onderhoud en optimalisatie, maar ook installaties en advies op het gebied van computers en thuisnetwerken. Doordat we van onze hobby ons werk hebben gemaakt, zijn we bevlogen en enthousiast. Iedere organisatie is anders en de computerproblemen vragen vaak om een persoonlijke oplossing. We denken daarom graag mee en bekijken hoe we het probleem zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen.

Op kantoor

Wanneer je jouw computer/laptop afgeeft, kunnen we de werkzaamheden tussen andere taken door doen. Wachttijd bij installaties en dergelijke valt dan weg. Zo kunnen we zeer efficiënt werken.

Op afstand

Door je computer op afstand over te kunnen nemen en met je mee te kijken naar problemen of instellingen zijn we in staat snel van dienst te zijn. Het scheelt een bezoek aan kantoor of huis en je kunt snel weer verder. Voor het helpen op afstand brengen we minimaal een kwartier in rekening.

Op locatie

Sommige problemen kunnen we niet op afstand verhelpen. Voor werkzaamheden buiten Meierijstad brengen we minimaal een half uur reiskostenvergoeding in rekening.

dWise Computers biedt een persoonlijke service en hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op, we vertellen je graag meer.