Thuisnetwerken

Als je een router in huis hebt, met je thuiskantoor gebruik maakt van een printer of mappen deelt met anderen, maak je gebruik van een netwerk. Maar wat zijn nu de mogelijkheden van zo’n netwerk? Hoe kun je er optimaal gebruik van maken? Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden van je netwerk. Uiteraard moet een netwerk veilig zijn, zeker wanneer het gaat om een netwerk met een draadloze verbinding. Door onze jarenlange ervaring met computernetwerken voor zowel particulier als zakelijk gebruik, kunnen wij je netwerk helemaal naar wens inrichten. Veilig en functioneel.

Uiteraard kunnen wij ook een nieuw netwerk voor je aanleggen, draadloos of bedraad. Wat je voorkeur ook is, wij zorgen voor een optimaal functionerend netwerk, met een goede beveiliging en volledig afgestemd op je wensen.

Bedrijfsnetwerken

Wij hebben veel ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken. Door de jaren heen hebben we dan ook een gedegen werkwijze ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je binnen korte tijd en zonder rompslomp kunt overstappen naar een professionele(re) werkomgeving. Wil je een nieuw netwerk opzetten, een migratie realiseren van een verouderde server of wil je alleen beter gebruik maken van de functionaliteiten van je netwerk? Wij hebben een uitgebreide expertise op al deze gebieden en zijn je graag van dienst.

Producten

Draytek

Voor modems en routers kiezen we meestal voor DrayTek. Goede kwaliteit en een redelijke prijs. We vinden bij Draytek een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP, analoge en ISDN telefonie.

2

Netgear

Robuuste slimme switches. Daarvoor kiezen we bij Netgear. De 300 serie. Waar andere switches nog wel eens vast kunnen lopen hebben we dat met Netgear nog nooit gehad. Gigabit ethernet switches met metalen behuizing.

0

"dWise is een bedrijf waar de klant centraal staat. Wij hebben 2 website’s laten bouwen door hen. Dit pakken ze erg goed aan met snelle terugkoppeling en ze voelen goed aan hoe we onszelf willen presenteren.
Kortom een erg fijn bedrijf met een net uurtarief, iets wat met bedrijven in deze branche niet altijd vanzelfsprekend is! Wij hopen nog lang samen te werken met dWise"

Van de Oetelaar Metaal

"Goede en snelle service !! Goed bedrijf, weten waar ze het over hebben !! AANRADER voor iedereen!"

Etos Schijndel