Stage Niels Vermeulen

By 29 oktober 2018Blog, Team

Mijn naam is Niels Vermeulen, ik ben geboren in Heeswijk-Dinther maar opgegroeid in Veghel. Ik ben een sportieve en sociale 21-jarige jongen die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt. Mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan voetballen, gamen en stappen met mijn vrienden.

Ik ben sinds vorig jaar de opleiding medewerker ICT gestart, inmiddels zit ik in mijn examenjaar en dat gaat mij vooralsnog goed af. Ik ben van plan om zo lang mogelijk door te studeren omdat ik weet dat dat het beste voor mij zal zijn. Uiteindelijk wil ik via de opleiding medewerker ICT meer richting de programmeer kant. Ik denk dat het programmeren mij goed ligt en dat ik daar het meeste plezier uit zal halen.

Waarom ben ik stage gaan lopen bij dWise Computers? Nou, omdat ik direct een goede en professionele indruk van het bedrijf kreeg, het is dicht bij huis en ik vind het fijn om werkzaamheden uit te kunnen voeren vanuit een kantoor.

Je kunt mijn stage bij dWise Computers zien als een snuffelstage. Ofwel ik kijk vooral mee met mijn collega’s Dave en Aaron. Natuurlijk voer ik ook werkzaamheden uit maar zodra wij bij een klant langs gaan, kijk ik vooral mee om meer ervaring op te doen.

Ik hoop om zoveel mogelijk ervaring op te doen tijdens mijn stage, ook hoop ik hier en daar wat mee te pikken van het programmeren. Daarnaast wil ik zelfstandiger worden zodat ik bepaalde taken of problemen zelf kan oplossen.