Stage Stef van der Zanden

By 20 februari 2019Blog, Nieuws
Stef van der Zanden

Mijn naam is Stef van der Zanden, ik ben 20 jaar oud en ik loop stage bij dWise. In mijn vrije tijd game ik, ga ik mountainbiken, kijk ik series en spreek ik af met vrienden.

Ik zit op het Koning Willem 1 College in Den Bosch en volg de studie medewerker beheer ICT niveau 3. Ik ben begonnen op niveau 4 maar ben in het tweede leerjaar doorgestroomd naar het laatste jaar op niveau 3. Niveau 4 vond ik iets te theoretisch. Ik ga liever in de praktijk aan de slag. In de eerst helft van dit schooljaar had ik les en examens. Nu tijdens de tweede helft van het schooljaar mag ik stage lopen bij dWise.

Voor mijn stage ben ik bij verschillende bedrijven op gesprek geweest en zo ook bij dWise Computers. dWise sprong er bij mij echt bovenuit. Het sollicitatie gesprek was erg prettig, de medewerkers zijn vriendelijk en het bedrijf ligt op fietsafstand van huis. Tijdens mijn stage hoop ik veel mee te kunnen werken en klanten snel en gericht te helpen met ICT problemen. Ik hoop veel te leren tijdens mijn stage over verschillende ICT problemen waar ik nog niets van weet.

Mijn stage bij dWise is een eindexamen onderdeel. Als ik deze stage voldoende afrond, heb ik mijn examens gehaald. Op mijn stage kijk en werk ik mee in het bedrijf, zo krijg je een goed beeld hoe het er aan toe gaat in een ICT bedrijf. Na mijn stage wil ik eerst één jaar werken en kijken wat ik precies wil gaan doen, op dit moment heb ik nog geen idee.