Dave van Zon

Het werken met computers en alles wat daar mee te maken heeft, heb ik altijd al interessant gevonden en het vinden van een oplossing voor problemen geeft veel voldoening. We werken met een fijn, hecht team en hebben een leuke klantenkring. Dat maakt het werk extra leuk!

Lees meer
dWise Computers - Dave van Zon

Aaron van Weert

Of het nu gaat om het installeren van (bedrijfs-) netwerken, het installeren van apparatuur of het meedenken naar de best passende oplossing, vol enthousiasme ga ik de uitdaging aan. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in technologie en mede door de diversiteit binnen dWise Computers ben ik altijd bezig om mijn kennis hierin uit te breiden. Samen met ons team én met fijne klanten zorgen we voor een goede samenwerking.

Lees meer
Aaron van Weert - dWise Computers

Stef van der Zanden

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen door bezig te zijn met mijn eigen interesses en passies. Zo ben ik in mijn vrije tijd ook veel achter de computer te vinden, maar repareer ik bijvoorbeeld ook game consoles/computers. Je hoort mij vooral vaak door de telefoon en achter de schermen ben ik bezig met het repareren van hardware.

Lees meer
dWise Computers - Stef van der Zanden

Willem Wouters

Of het nu om computers, servers of een netwerk gaat, uiteindelijk draait het om informatiestructuur. Hoe organiseer je je bedrijf? Je bestanden? Hoe zorg je dat je effectief samen kunt werken? Ik vind het leuk om de vragen te stellen om er achter te komen hoe de beste oplossing er voor je uit ziet. Bij dWise Computers ben ik verantwoordelijk voor de organisatie, administratie en relatiebeheer.

Lees meer

Wilma van Dinther

Enthousiast, gedreven en bloedfanatiek. Zo zou je me kunnen omschrijven wanneer je me loslaat in een escape room of als je me aan een spelletje (het liefst keezen) mee laat doen. Ik grijp het vast en laat niet meer los. Het oplossen van puzzels, het zoeken naar de juiste uitweg en het spelen van welk spel dan ook, brengen mij veel plezier en voldoening. De uitdaging die ik daar zie, vind ik ook in mijn werk bij dWise.

Lees meer
dWise - Wilma van Dinther