Tien jarig jubileum Dave van Zon

By 29 maart 2019Blog, Nieuws

Een bijzonder jubileum; Dave van Zon maakte tien jaar geleden de stap om zelfstandig ondernemer te worden. In deze blog vertelt hij, in vogelvlucht, meer over de afgelopen tien jaar.

Zelfstandig ondernemer

Vandaag tien jaar geleden heb ik de stap gemaakt om zelfstandig ondernemer te worden. Ik had op dat moment even geen werk en ben gaan solliciteren. Ik was ergens aangenomen, maar zag het toch niet helemaal zitten en besloot het aanbod toch af te slaan. Op dat moment heb ik de beslissing genomen om zelfstandig ondernemer te worden. Het was destijds een sprong in het diepe, maar tot nu toe een van de betere beslissingen in mijn leven!

Computerhulp aan huis

Ik ben voor mezelf begonnen als “computerhulp aan huis en bedrijf”. Daarvoor heb je niet heel veel meer nodig dan een laptop, de juiste kennis en wat durf, dus over een groot startkapitaal hoefde ik niet te beschikken. Dat maakt de beslissing om die stap te nemen een heel stuk makkelijker, want ik dacht altijd: wat heb ik te verliezen?

Ik heb 3 jaar als ZZP’er gewerkt en ben toen met dWise samengegaan. Ook dit is een erg goede beslissing gebleken want nu, zeven jaar later, heb ik er nog geen dag spijt van gehad.
Alleen werken kan erg fijn zijn, maar het voordeel van een team mensen om je heen is, behalve dat het gezellig is, toch wel heel erg groot in meerdere opzichten.

Dankbaar

Terugkijkend op de laatste 10 jaren ben ik erg blij dat alles gelopen is zoals het gelopen is. Fijne beslissingen genomen, de juiste mensen ontmoet en erg veel geleerd. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb en erg blij met het huidige team om mij heen. Op naar het volgend jubileum!