Waarom kiezen wij voor laptops, computers en servers van HP?

By 24 april 2018Nieuws
HP Probook 450

We zijn erg kieskeurig. Zeker als het gaat om de producten die we verkopen. Daarnaast is de markt continue in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De selectie van producten die wij verkopen verandert daarom regelmatig. In de afgelopen jaren hebben een aantal merken en producten onze voorkeur gekregen. HP is een van die merken. We verkopen al meerdere jaren laptops, computers en servers van HP. Met name de HP Probook 450 heeft onze voorkeur. Van deze laptop zijn er inmiddels vijf generaties! Dat is toch wel een blog waard?

HP: toonaangevend en goede service

HP is niet voor niets al jaren een van de grootste en meest toonaangevende hardwareproducenten en een begrip in de IT-wereld. Op het gebied van laptops, computers en servers zijn ook wij, en met ons vele anderen, al jaren tevreden over de producten en de service die we vinden bij HP. We kiezen over het algemeen voor de zakelijke series zoals Probooks en Elitebooks.

HP Probook 450

We noemden het al eerder, van deze Probook zijn inmiddels vijf generaties ontwikkeld. Deze laptop bestaat al vele jaren, gaat door de generaties met de tijd mee en blijft up-to-date. De HP Probook is een kwalitatief goed product. En daar houden we van. We willen immers dat je laptop zo lang mogelijk meegaat.

Belangrijke voordelen van de HP Probook zijn:

  • Dankzij de extreem stevige behuizing, kan deze laptop tegen een stootje. We willen je wel adviseren om er voorzichtig mee te zijn.
  • Met de vingerafdruksensor en TPM-chip kun je je bestanden veilig bewaren. Met de Bitlocker zorgt de TMP-chip voor encryptie van je bestanden.
  • De laptop is compatibel met Windows 10 (pro).
  • De vijfde generatie beschikt over een SSD-schijf.
  • De 8th Generation Intel Core i5 processor in de vijfde generatie is geschikt om te multitasken met zware programma’s.